Om oss

Djursholms Optik & Ögonhälsa startades år 2017. Vi ingår i Synologen, en organisation där Sveriges fria optiker samarbetar. Vi strävar efter att erbjuda högsta kvalitet på både produkter och tjänster.

Vi färdigställer alla glasögon i vår egen inslipningsverkstad. Då kan vi vara säkra på de blir exakt anpassade till Dig. Det innebär också att vi kan hjälpa dig om Du t ex vill ha nya glas i din befintliga båge.

Vi har också ett nära samarbete med Docent Mats Söderström vid Stockholms Ögonklinik (Sophiahemmet). Vid behov remitteras Du till honom.

Personligt bemötande och service är viktigt för oss. Vi engagerar oss, både vad gäller din synhälsa och att Du ska trivas i dina glasögon och kontaktlinser. Vi är nöjda först när Du är nöjd.

Kaffemaskinen är alltid på och godisskålen välfylld : )

Johanna Renge – Leg. Optiker

Butikens ägare. Har varit verksam som leg. optiker sedan 1996, bl.a. på Synvårdsmottagningen i Täby, Stureoptikern och Ringdahls Optik på Kungsholmen. Kompletterade med arbetsmedicinutbildning år 2003. Har även varit verksam som utbildningskonsult inom Johnson & Johnson Vision Care.

 

Birgitta Dalén – Leg. Optiker

Har varit verksam som legitimerad optiker sedan 1992. Bl.a. på NK Optik, Rastedals Optik, samt de senaste åren på Synoptik i Täby Centrum. Blev en del av vår ”familj” under augusti 2021.

 

Gustav Evers – Leg. Optiker

Gick sin Optikerutbildning i Köpenhamn – kanske nordens mest meriterande. Varit verksam optiker i 15 år, bl.a. på Bågar & Glas och Optikbaren. Välkomnades till oss i september 2022.

 

 

Elisa Levin – Optikerassistent

Går sista året på VRG och är vår solstråle och support på lördagar, torsdagar.

 

 

 

Maja Román – Leg. Optiker

Har magisterutbildning i klinisk optometri vid Karolinska institutet. Började jobba hos oss 2018. Men studerar sedan aug 2022 på heltid, och jobbar extra hos oss vid behov.