Om oss

Djursholms Optik & Ögonhälsa startades år 2017. Vi ingår i Synologen, en organisation där Sveriges fria optiker samarbetar. Vi strävar efter att erbjuda högsta kvalitet på både produkter och tjänster.

Vi färdigställer alla glasögon i vår egen inslipningsverkstad. Då kan vi vara säkra på de blir exakt anpassade till Dig. Det innebär också att vi kan hjälpa dig om Du t ex vill ha nya glas i din befintliga båge.

Vi har också ett nära samarbete med Docent Mats Söderström vid Stockholms Ögonklinik (Sophiahemmet). Vid behov remitteras Du till honom.

Personligt bemötande och service är viktigt för oss. Vi engagerar oss, både vad gäller din synhälsa och att Du ska trivas i dina glasögon och kontaktlinser. Vi är nöjda först när Du är nöjd.

Kaffemaskinen är alltid på och godisskålen välfylld : )

Johanna Renge – Leg. Optiker

Butikens ägare. Har varit verksam som leg. optiker sedan 1996, bl.a. på Synvårdsmottagningen i Täby, Stureoptikern och Ringdahls Optik på Kungsholmen. Kompletterade med arbetsmedicinutbildning år 2003. Har även varit verksam som utbildningskonsult inom Johnson & Johnson Vision Care.

 

 

Maja Román – Leg. Optiker

Har varit verksam som leg. optiker sedan 2008. Gick grundutbildning samt magisterutbildning i klinisk optometri på Karolinska institutet. Har sedan dess jobbat i butik, bl.a. på Optik Öfvre, samt undervisat vid Norrtälje Optikcentrums utbildning för butikssäljare inom Optikbranschen.

 

Birgitta Dalén – Leg. Optiker

Har varit verksam som legitimerad optiker sedan 1992. Bl.a. på NK Optik, Rastedals Optik, samt de senaste åren på Synoptik i Täby Centrum.